about-me-title-area-img

Rólunk

Párizs fogalom. Egy életérzés. Az ember sosem tudhatja, milyen hangulat várja őt a következő sarkon, vagy akár a kisvárosi hangulatot idéző negyedek forgatagában, a kávéházi miliő ben. Itt aztán nyugodtan sétálhatunk a Szajna parton, az Eiffel-torony mellett, hallgathatjuk az elbűvölő harmonika szót, és a Champs-Élysées-en beülhetünk egy modern és elegáns bisztróba, ahol lenyűgöző fogások, finom sütemények, csodás pékáruk és különleges italok várnak ránk.

Az ötlet valahol innen indult, hogy Budapesten is elférne egy olyan hely, ami minden részletében a francia világot testesíti meg, ahol minden olyan, mintha kint lennénk Párizsban. Az álom megvalósítása azonban váratott magára, hiszen műfaját tekintve, minőség szempontjából a lehető legjobbat akartunk megcsinálni, egy igazi, hamisítatlan prémium kategóriás bisztrót.

Ha egyszer belevágunk valamibe, akkor rendszerint szeretjük magasra rakni a lécet. Ezzel indítottuk az építkezést, már csak a megfelelő név megtalálásán volt a hangsúly. Ezzel egy időben született meg a kislányom, Borostyán. Vele nem csak egy új élet költözött a Földre, de egy új hely is született, így lett az álmunkból: Amber’s.