Párizs fogalom. Egy életérzés. Az ember sosem tudhatja, milyen hangulat várja őt a következő sarkon, vagy akár a kisvárosi hangulatot idéző negyedek forgatagában, a kávéházi miliő  ben. Itt aztán nyugodtan sétálhatunk a Szajna parton, az Eiffel-torony mellett, hallgathatjuk az elbűvölő harmonika szót, és a Champs-Élysées-en beülhetünk egy modern és elegáns bisztróba, ahol lenyűgöző fogások, finom sütemények, csodás pékáruk és különleges italok várnak ránk.

paris-1

Az ötlet valahol innen indult, hogy Budapesten is elférne egy olyan hely, ami minden részletében a francia világot testesíti meg, ahol minden olyan, mintha kint lennénk Párizsban. Az álom megvalósítása azonban váratott magára, hiszen műfaját tekintve, minőség szempontjából a lehető legjobbat akartunk megcsinálni, egy igazi, hamisítatlan prémium kategóriás bisztrót.

budapest-1

Ha egyszer belevágunk valamibe, akkor rendszerint szeretjük magasra rakni a lécet. Ezzel indítottuk az építkezést, már csak a megfelelő név megtalálásán volt a hangsúly. Ezzel egy időben született meg a kislányom, Borostyán. Vele nem csak egy új élet költözött a Földre, de egy új hely is született, így lett az álmunkból: Amber’s.

 

TOVÁBB A FILOZÓFIÁNK-RA

Menü

HU EN