Filozófiánk

Honnan is kezdjük?

Közel másfél év alatt bejártuk Franciaország ikonikus helyeit, végignéztük az autentikus kávézókat és cukrászdákat, elképesztően finomakat ettünk, alig akartuk elhinni, hogy sehol nincs kompromisszum, a sütemény az sütemény és nem más hamisított dolog, eredeti, finom, minden egy falatnyi mennyországra hasonlít. Tudtuk, hogy a céljaink eléréséhez a lehető legjobb szakemberekre lesz szükségünk.

Ennek tudatában az egyedi fogások, levesek és szendvicsek receptúrájának elkészítését, Serényi Zsolt séfre bíztuk, aki közel huszonkét éve űzi ezt a szakmát, a legtöbben a TV Paprika főzőműsoraiból ismerhetik. A cukrász finomságok megalkotásához sikerült „leigazolnunk” Varga Gábor mestercukrászt, aki egy igazi reformer. A kávék elkészítéséhez, Gál Mikós, baristának szavaztunk bizalmat. Az előkészítő munkánk másik fogas kérdése a megfelelő minőségű alapanyag megtalálása volt. Hónapokig tartó munka eredményeként egy olyan prémium kategóriás lisztet sikerült kifejlesztenünk, amit kizárólag csak nekünk készítenek el egy családi malomban.

A bisztró mellett egy saját péküzemet is létrehoztunk, ahol minden reggel eredeti receptúra alapján frissen készülnek el a különböző termékek, amit a látványműhelyünkben sütünk ki. Véleményünk szerint a minden részletre kiterjedő figyelmünk garanciát jelent arra, hogy a ciabatta, a baguette, a croissant, olyan, amilyenek lennie kell. A rengeteg színben és formában készült tarte-ok, szeleteknek és desszertek mind magukban hordozzák a francia álmot.

Mi jelenti a tökéletes minőséget?

  • A termékek eredeti és újragondolt francia receptúrák szerint készülnek
  • Kizárólag természetes alapanyagokból, kézműves termékekkel dolgozunk
  • Nem használunk adalékanyagokat, mesterséges színezékeket és ízfokozókat
  • Saját fejlesztésű prémium minőségű liszttel dolgozunk
  • A széles termékpalettánk szezonálisan változik
  • Csökkentett szénhidráttartalmú és cukormentes termékeink is vannak, így bárki fogyaszthatja őket

MIBEN REJLIK AZ AMBER’S EGYEDISÉGE?

Az Amber’s egy francia cukrászda és pékség szerelméből született, ahol egyedülálló módon elképesztően széles és színes választékot találni. A kedvező ár-érték arányú hideg szendvicsektől a meleg szendvicseken át a salátáig, a baguettekig és a desszertekig szinte bármit megtalálhat az érdeklődő. Ráadásul a termékek folyamatosan újulnak, szezonálisan változnak. Nyáron előtérbe kerülnek a joghurtos könnyedebb desszertek, míg ősszel és a téli időszakban a tejszínes, csokoládés szívet melengető finomságok kerülnek előtérbe. De nemcsak a desszertek terén, hanem a péksütemények és az italok tekintetében is állandó meglepetésekkel várják a vendégeket.

Már reggel nyolckor itt indíthatjuk a napot, hiszen kedvenc feketénket elviteles pohárban is magunkkal vihetjük. Többféle szeretett ízből és variációból választhatunk: a croissant mellé kézműves lekvár, vaj és frissen facsart narancslé dukál. Ebédre három fajta leves szerepel a kínálatban. Az itallapon különböző kávék, kávékülönlegességek, shakek, jeges italok, limonádék, szörpök és frissen csavart gyümölcslevek szerepelnek. Persze a sor ezzel még korántsem ér véget, kézműves házi sörből, kiváló hazai pincészetek díjnyertes boraiból, sőt még pezsgőből is rendelhetünk.

Csend, kényelem, visszafogott luxus, hivalkodásmentes életérzés, jellemzi a helyet, amelyhez egy óriási terasz is tartozik. Nem számít, ha esik az eső vagy a hó, fúj a szél, a téliesített és fűtőberendezésekkel felszerelt terasza ezektől mind megvéd.

Aztán ha jön a tavasz és megjelennek az első napsugarak, a terasz nyári üzemmódba átkapcsol, ahol kedvünkre hűsölhetünk akár este kilencig is a Duna tőszomszédságában.

GYERE ÉS FEDEZD FEL MINÉL ELŐBB A VARÁZSLATTAL TELI UTAT, AMI IDE VEZET. ITT EGY SZEMPILLANTÁS ALATT PÁRIZSBAN TALÁLOD MAGAD, AHOL TORKOSKODNI SZINTE KÖTELEZŐ!